Zonnepanelen kopen en laten plaatsen

Wek zelf groene en duurzame energie op voor uw woning of bedrijf

Zonnepaneelinstallaties op maat

Zonnepaneelinstallatie plat dak

Voor de plaatsing van uw zonnepanelen starten wij met een locatiebezoek. Tijdens dit bezoek brengen wij alle belangrijke factoren in kaart voor een optimaal rendement. Zo kijken wij o.m. naar uw stroomverbruik, uw metertype en de kenmerken van uw dak (type, afwerking, oriëntatie,…). Op basis hiervan kunnen wij het ideale aantal zonnepanelen bepalen en u een gerichte offerte bezorgen. Om nu al een idee te krijgen van de mogelijke kostprijs, kan u ook online een offerte aanvragen.

Tijdens de plaatsing brengen wij allereerst de voorbereidende werken in orde. Zo voorzien wij een geschikt montagesysteem voor uw zonnepanelen en maken we de nodige aanpassingen in uw meterkast en de rest van uw elektrische installatie. Daarna installeren wij uw zonnepanelen en werken wij de bekabeling zo goed mogelijk weg.

Na de plaatsing controleren wij uw installatie nog grondig en zorgen wij voor een keuringsaanvraag bij een erkende AREI-keurder. Na deze keuring kan u uw installatie in gebruik nemen en genieten van uw eigen groene en duurzame energie!

Zonnepanelen met batterij

Als u zonnepanelen wilt plaatsen, kan u ook altijd kiezen om deze te combineren met een batterij. Hiermee kan u de opgewekte energie die u niet meteen verbruikt bewaren voor later. Zo kan u nog meer rendement uit uw installatie halen en  flink besparen op energiekosten. 

Zonnepanelen door Energie Solutions

  • Plaatsing door gecertifieerde installateur
  • Kwaliteitsmerken voor panelen en omvormers
  • Combinatie met batterij, warmtepomp,… mogelijk
  • Advies over premies
  • Begeleiding bij AREI-keuring