Over ons

Installateur van zonnepanelen, thuisbatterij en laadpalen

Logo Energie Solutions

Energie Solutions is een familiebedrijf dat specialiseert in duurzame energieoplossingen. Onze werknemers hebben opgeteld meer dan 50 jaar ervaring in het elektriciensvak. Wij zijn sinds enkele jaren RESCert-gecertifieerd en een erkende installateur van zonnepanelen. Naast zonnepanelen leggen wij ons ook toe op de plaatsing van batterijen en laadpalen.

Onze werkwijze

Bij Energie Solutions staat een persoonlijke aanpak centraal. Daarom gaan wij voor onze projecten steeds als volgt te werk:

  • Locatiebezoek: Wij komen bij u langs om de mogelijkheden voor uw woning of bedrijf te bekijken. Op basis hiervan kunnen we een goede inschatting geven van de werken en u een gerichte offerte bezorgen. Ook kan u meteen al uw vragen stellen.
  • Technische en praktische analyse: Tijdens het locatiebezoek analyseren wij eveneens de belangrijkste technische en praktische zaken voor het project: welke opbouw is het meest geschikt voor zonnepanelen? Waar kunnen we de laadpalen het beste plaatsen? Wat is de ideale capaciteit voor een batterij? etc…
  • Advies op maat: Naargelang uw wensen en budget adviseren wij u zo concreet mogelijk over alle mogelijkheden. Samen overlopen we de meest geschikte opties en gaan we op zoek naar de beste en meest rendabele oplossing.
  • Plaatsing op maat: Voor de plaatsing stemmen wij alle werken goed op elkaar af. Op deze manier garanderen wij een efficiënt verloop en kunnen wij de plaatsing op een snelle, veilige en kwaliteitsvolle manier afwerken.
  • Complete service en opvolging: Na de plaatsing moet uw installatie worden gekeurd vooraleer u deze kan gebruiken. Wij begeleiden u bij deze verplichte keuring en staan achteraf altijd klaar om u te helpen.

Niet voor niets een erkende installateur

Toewijding

Wij dragen ons vak hoog in het vaandel en gaan voor niets minder dan het beste resultaat.

Betrokkenheid

Wij komen op locatiebezoek, luisteren naar uw vragen en geven gericht en persoonlijk advies.

Maatwerk

Wij combineren uw wensen en onze expertise tot een installatie op maat van uw woning of bedrijf.

Eerlijkheid

Wij werken en communiceren op een transparante manier en onze aanpak is altijd recht toe recht aan.

REScert-certificatie

Enkele jaren geleden behaalden wij onze RESCert-certificatie voor de plaatsing van zonnepanelen. Als erkend installateur verzekeren wij u een kwalitatieve plaatsing én een kwalitatieve werking van uw zonnepanelen.