Laadpalen voor particulieren en bedrijven

Beveiligde laadpalen voor uw woning of bedrijf

Laadpaal wandunit gevel

Laadpalen voor particulieren

Met een thuislaadpaal kan u uw elektrische of hybride wagen(s) opladen in het comfort van uw eigen woning. Op basis van uw wensen installeren wij een vrijstaande of hangende laadpaal (wandunit). Deze kan in uw garage of buiten tegen de gevel van uw woning worden geplaatst. Verder maken wij ook de nodige aanpassingen in uw elektrische installatie om uw laadpaal aan te sluiten.

Onze laadpalen zijn altijd voorzien van een ingebouwde beveiliging. Hierdoor kunnen alleen u en uw gezinsleden de laadpaal gebruiken via een badge of laadkaart.

Laadpalen bedrijfsparking

Laadpalen voor bedrijven

Met laadpalen aan uw bedrijf of op uw bedrijfsparking kunnen werknemers hun wagens eenvoudig opladen. Wij plaatsen het gewenste aantal laadpalen en maken de nodige aanpassingen in uw elektrische installatie om de palen aan te sluiten. Verder configureren wij uw laadpalen ook zo dat deze enkel door u en uw werknemers kunnen worden gebruikt.

Indien gewenst voorzien wij ook dat bezoekers uw laadpalen kunnen gebruiken. In dit geval zullen de oplaadkosten rechtstreeks op de laadkaart van de bezoeker worden aangerekend.

Laadpalen door Energie Solutions

  • Kwalitatieve en conforme plaatsing
  • Analyse en aanpassing elektrische installatie
  • Beveiligde palen met access control (badge of laadkaart)
  • Advies over premies
  • Begeleiding bij AREI-keuring